Wózek wędzarniczy to niezbędne wyposażenie w każdym zakładzie przetwórstwa mięsa niezależnie od jego wielkości.
Zastosowanie 6 kół z przechyłem pozwala na bardzo łatwe manewrowanie i obracanie wózkiem.
pozwala na zredukowanie miejsca potrzebnego do ich przechowywania na terenie
zakładu produkcyjnego
Na życzenie klienta jest możliwe zaprojektowanie wózków z innymi wymiarami, liczbą lub konstrukcją półek.
Wózek wędzarniczy, na którym można umieścić kije albo tace do wędzenia kiełbas, szynek i innych wyrobów, znacząco usprawnia proces obróbki mięsa. Dzięki niemu do komory wędzarniczej nie tylko zmieści się dużo produktów, ale też sprawnie przebiega manewrowanie — w tym wyjmowanie oraz dokładanie towarów do wędzenia. Aby jednak wózek spełniał swoje zadanie przez wiele lat, należy prawidłowo go używać i konserwować. Poprawna obsługa wózka wędzarniczego typu H obejmuje:
Szukasz profesjonalnego wyposażenia do zakładu przetwórstwa mięsnego? Skontaktuj się z nami, by zamówić gotowy wózek wędzarniczy typu H albo dostosować wózek do indywidualnych potrzeb.
W ofercie znajduje się przede wszystkim asortyment firmy AZP Brno z którą od początku jesteśmy kojarzeni jako główny dystrybutor na rynku polskim.